Početna stranica          Standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  »  Što Standard Degenia Velebitica obuhvaća?  »  Sredstva za čišćenje i dezinfekciju koja se koriste u Standardu Degenia Velebitica

Degenia Velebitica RSS Feed Degenia Velebitica Facebook Degenia Velebitica Twitter

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju koja se koriste u Standardu Degenia Velebitica

Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja
Velebitska Degenija

Velebitska Degenija

Endemični dragulj velebitske i hrvatske flore - raste večinom na finijim i smirenijim točilima što leže prema jugoistoku i u pukotinama stijena, cvate u svibnju i lipnju.

Klima na Velebitu

Klima na Velebitu

Klima na Velebitu drastično varira na malim udaljenostima (10 km) od submediteranske klime u velebitskom kanalu do planinske klime na ogoljelim vrhovima Velebita, te kontinentalne klime Ličke visoravni.

Život na Velebitu

Život na Velebitu

PISANI KAMEN - Iznad Kosinjskog Bakovca, u šumi Begovača, kod vrela Begovača, nalazi se PISANI KAMEN, epigrafski spomenik iz IV stoljeća.

Velebit park prirode

Velebit park prirode

Kako nam kazuju geografski, orografski i drugi izvori, brdski masiv Velebita, jedan od najznatnijih u užem dinarskom području, proteže se, u dužinu otprilike 145 km, od Vratnika nad Senjom na sjeverozapadu do okuke Zrmanje na jugoistoku.

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju koja se koriste u Standardu Degenia Velebitica

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju koja se  koriste u Standardu Degenia Velebitica

Za čišćenje, dezinfekciju i dugotrajnu zaštitu klima uređaja po Standardu Degenia Velebitica smiju se koristiti samo provjerena namjenska sredstva koja zajedno sa standardiziranim postupcima čišćenja i dezinfekcije garantiraju propisanu mikrobiološku čistoću tretiranih površina.

Učinkovitost sredstva za čišćenje i dezinfekciju ispitana je u neovisnom laboratoriju koji ima postupke akreditirane po normi ISO 17025. Sredstva koja se koriste u Standardu Degenia Velebitica neškodljiva su po zdravlje ljudi i ekološki su prihvatljivi, tj. nisu štetni po biljni i životinjski svijet. Sredstva imaju sve potrebne dozvole za korištenje koje su izdane do mjerodavnih ustanova.

O fizikalnom stanju površine koja se pere (starosti, oštećenosti, upijanju i vezivanju nečistoća), vrsti materijala i vrsti nečistoće koja se nalazi na površini koju peremo, ovisi koje ćemo sredstvo koristiti prilikom pranja.
Firma Miloc d.o.o. vrši odabir i vodi popis sredstva koja se mogu koristiti za čišćenje, dezinfekciju i dugotrajnu zaštitu.

Sredstva koja se u Standardu Degenia Velebitica označena su zaštitnim znakom Standarda.
To su sredstva iz linije proizvoda Degenia Velebitica. Proizvodi iz linije Degenia Velebitica tržištu su poznata sredstva američke korporacije Rectorseal prepakirani u posebno dizajniranu ambalažu as ili bez dodatka mirisa.

Dizajniranje vlastite linije proizvoda koji se koriste u Standardu Degenia Velebitica

Standardom Degenia Velebitica predviđeno je korištenje provjerenih i posebno dizajniranih namjenskih sredstava za čišćenje i dezinfekciju - linija proizvoda Degenia Velebitica.
Liniju proizvoda Degenia Velebitica čine: prepakirani i dorađeni proizvodi američke korporacije Rectorseal iz Houstona i vlastiti proizvodi firme Miloc.
Prepakiravanje i dorada proizvoda.
Firma Miloc dobila je od svog principala, američke firme Rectorseal, pravo prepakiravanja njihovih originalnih proizvoda u svoju posebno dizajniranu ambalažu.
Za potrebe prepakiravanja bilo je potrebno dizajnirati prikladnu ambalažu i naljepnice- deklaracije.
Isto tako za potrebe Standarda dobivena je dozvola, nakon provedenih ispitivanja u Americi, za dodavanje mirisa u njihove originalne proizvode.
Dodavanjem mirisa u originalne proizvode želi se dobiti mirisna prepoznatljivost proizvoda, kao i prepoznatljivost Standarda Degenia Velebitica za vrijeme i poslije čišćenja klima uređaja.
Liniju mirisnih kompozicija kreirala je i izradila firma Ireks aroma d.o.o. iz Zagreba.

Vlastiti proizvodi
Od mirisnih kompozicija koje je za firmu Miloc napravila firma Ireks aroma osmišljen je osvježivač prostora karakterističnog mirisa.
Za raspršivanje osvježivača prostora u izradi je prototip uređaja za raspršivanje i doziranje.
Na prototipu uređaja za raspršivanje i doziranje osvježivača prostora radi firma Bari d.o.o. iz Velike Gorice.

▼   POVEZANI ČLANCI
Razlozi  uvođenja Standarda Degenia Velebitica
Razlozi uvođenja Standarda Degenia Velebitica
Potreba uvođenja Standarda Degenia Velebitica proizlazi iz nekoliko razloga: higijenskog razloga, zdravstvenog…
Blagodati klima uređaja
Blagodati klima uređaja
U vrijeme kada smo suočeni s promjenom klime i sve većim brojem…
Kontrola mikrobiolioške čistoće tretiranih dijelova
Kontrola mikrobiolioške čistoće tretiranih dijelova
Kontrola mikrobiološke čistoće tretiranih dijelova - VIDEO
Sredstva za dezinfekciju
Sredstva za dezinfekciju
Sredstva za dezinfekciju - VIDEO
Sredstva za pranje
Sredstva za pranje
Sredstva za pranje - VIDEO
Sredstva koja se smiju koristiti u Standardu
Sredstva koja se smiju koristiti u Standardu
Sredstva koja se smiju koristiti u Standardu - FOTO GALERIJA
Hrvatska kvaliteta

SPONZORI

Miloc
Proluft Zagreb
Degenia Velebitica