Početna stranica          Standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja

Degenia Velebitica RSS Feed Degenia Velebitica Facebook Degenia Velebitica Twitter

Standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja

Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja
Velebitska Degenija

Velebitska Degenija

Endemični dragulj velebitske i hrvatske flore - raste večinom na finijim i smirenijim točilima što leže prema jugoistoku i u pukotinama stijena, cvate u svibnju i lipnju.

Klima na Velebitu

Klima na Velebitu

Klima na Velebitu drastično varira na malim udaljenostima (10 km) od submediteranske klime u velebitskom kanalu do planinske klime na ogoljelim vrhovima Velebita, te kontinentalne klime Ličke visoravni.

Život na Velebitu

Život na Velebitu

PISANI KAMEN - Iznad Kosinjskog Bakovca, u šumi Begovača, kod vrela Begovača, nalazi se PISANI KAMEN, epigrafski spomenik iz IV stoljeća.

Velebit park prirode

Velebit park prirode

Kako nam kazuju geografski, orografski i drugi izvori, brdski masiv Velebita, jedan od najznatnijih u užem dinarskom području, proteže se, u dužinu otprilike 145 km, od Vratnika nad Senjom na sjeverozapadu do okuke Zrmanje na jugoistoku.

Što je Standard Degenia Velebitica?

Što je Standard Degenia Velebitica?

Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta „Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja“ čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u zatvorenim klimatiziranim prostorima.

Program čišćenja, dezinfekcije i dugotrajne zaštite klima uređaja - Degenia Velebitica

Program čišćenja, dezinfekcije i dugotrajne zaštite klima uređaja - Degenia Velebitica

Program čišćenja, dezinfekcije i dugotrajne zaštite klima uređaja – Degenia Velebitica, u daljnjem tekstu Program čišćenja D.V., osmišljen je za čišćenje unutarnje jedinice split sistema, fan coilera, kasetnih i prozorskih jedinica.

Zašto Standard čišćenja klima uređaja D.V.

Zašto Standard čišćenja klima uređaja D.V.

S obzirom na činjenicu da čovjek provodi 80 - 90% svog vremena u zatvorenim prostorima u novije vrijeme sve se veća pozornost pridaje kvaliteti zraka unutarnje atmosfere.

Osnovni principi na kojima se zasniva Standard i važnost uvođenja Standarda

Osnovni principi na kojima se zasniva Standard i važnost uvođenja Standarda

Osnovni principi na kojima se zasniva Standard. Kod osmišljavanja i izrade Standarda povodili smo se s tri osnovna principa .

Razlozi uvođenja Standarda Degenia Velebitica

Razlozi  uvođenja Standarda Degenia Velebitica

Potreba uvođenja Standarda Degenia Velebitica proizlazi iz nekoliko razloga: higijenskog razloga, zdravstvenog razloga, ekološkog razloga, razloga energetske učinkovitosti, te iz humanitarnog razloga.

Što Standard Degenia Velebitica obuhvaća?

Što Standard  Degenia Velebitica obuhvaća?

Standard čišćenja, dezinfekcije i redovnog održavanja klima uređaja - Degenia Velebitica sastoji se od 14 dijelova koji čine jednu cjelovitu, sveobuhvatnu i prepoznatljivu uslugu čišćenja klima uređaja.

Ispitivanje Standarda Degenia Velebitica i ekspertna mišljenja

Ispitivanje Standarda Degenia Velebitica i ekspertna mišljenja

Ispitivanje Standarda Degenia Velebitica, odnosno provjera učinkovitosti Programa čišćenja, dezinfekcije i dugotrajne zaštite klima uređaja - Degenia Velebitica, kao i učinkovitost sredstava za čišćenje i dezinfekciju koja se u Programu koriste provedena su u neovisnom laboratoriju Bioinstituta Čakovec koji ima postupke akreditirane prema normi ISO 17025.

Osnovne karakteristike Standarda Degenia Velebitica

Osnovne karakteristike Standarda Degenia Velebitica

Prema mišljenju Katedre za zdravstvenu ekologiju i medicinu rada Škole narodnog zdravlja “Andrija Štampar” Standard čišćenja, dezinfekcije i redovnog održavanja klima uređaja – Degenia Velebitica odlikuje se slijedećim karakteristikama:

Preporuke

Preporuke

Zbog karakteristika kojima se odlikuje Standard čišćenja, dezinfekcije i redovnog održavanja klima uređaja – Degenia Velebitica, Katedra za zdravstvenu ekologiju i medicinu rada Škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, Rockefellerova 4. Zagreb, preporučuje njegovo uvođenje kao jednu od učinkovitih mjera za poboljšanje kvalitete zraka u klimatiziranim zatvorenim prostorima.

Priznanja, certifikati i zaštita Standarda

Priznanja, certifikati i zaštita Standarda

Standar čišćenja, dezinfekcije i redovnog održavanja klima uređaja – Degenia Velebitica dobio znak Hrvatske kvalitete.

Linija proizvoda Degenia Velebitica

Linija proizvoda Degenia Velebitica

Standardom Degenia Velebitica predviđeno je korištenje provjerenih i posebno dizajniranih namjenskih sredstava za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja – Linija proizvoda Degenia Velebitica.

Dozvole i uvjerenja

Dozvole i uvjerenja

Proizvodi koji se koriste u Standardu Degenia Velebitica imaju Sigurnosno tehničke listove koji su ovjereni do Hrvatskog zavoda za toksikologiju i koji su uvršten u Registar kemikalija HZT.

Video spot o Standardu

Video spot o Standardu

Pogledajte novi kratak video spot o Standardu Degenia Velebitica pripremljen za emitiranje na TV-u.

Hrvatska kvaliteta

SPONZORI

Miloc
Proluft Zagreb
Degenia Velebitica