Početna stranica          Čišćenje klima uređaja po Standardu Degenia Velebitica u turizmu  »  Standarda Degenia Velebitica kao mjere za poboljšanje kvalitete usluge i sigurnosti u turizmu  »  Standard Degenia Velebitica i potpuno upravljanje kvalitetom ( Total quality management)

Degenia Velebitica RSS Feed Degenia Velebitica Facebook Degenia Velebitica Twitter

Standard Degenia Velebitica i potpuno upravljanje kvalitetom ( Total quality management)

Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja  •  DEGENIA VELEBITICA  •  Prvi hrvatski standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja
Velebitska Degenija

Velebitska Degenija

Endemični dragulj velebitske i hrvatske flore - raste večinom na finijim i smirenijim točilima što leže prema jugoistoku i u pukotinama stijena, cvate u svibnju i lipnju.

Klima na Velebitu

Klima na Velebitu

Klima na Velebitu drastično varira na malim udaljenostima (10 km) od submediteranske klime u velebitskom kanalu do planinske klime na ogoljelim vrhovima Velebita, te kontinentalne klime Ličke visoravni.

Život na Velebitu

Život na Velebitu

PISANI KAMEN - Iznad Kosinjskog Bakovca, u šumi Begovača, kod vrela Begovača, nalazi se PISANI KAMEN, epigrafski spomenik iz IV stoljeća.

Velebit park prirode

Velebit park prirode

Kako nam kazuju geografski, orografski i drugi izvori, brdski masiv Velebita, jedan od najznatnijih u užem dinarskom području, proteže se, u dužinu otprilike 145 km, od Vratnika nad Senjom na sjeverozapadu do okuke Zrmanje na jugoistoku.

Standard Degenia Velebitica i potpuno upravljanje kvalitetom ( Total quality management)

Kvaliteta i humanizacija života i rada će označavati 21. stoljeće. Slobodno vrijeme, blagostanje i svijest o zdravom životu omogućiti će razvoj velikog broja aktivnosti kojima će se povećati kvaliteta života i zdravlje ljudi. Najveći izazov novog stoljeća u turizmu ali i u društvu opće biti će: razviti zdravstveno-turistički proizvod koji će zadovoljiti sve potrebe, očekivanja i želje turista.

 

Ono što će karakterizirati ugostiteljske i hotelske proizvode i usluge u novom tisućljeću je sinteza sofisticirane estetike, kvalitete i funkcionalnosti. Sve će biti podređeno čovjeku (ergonomiji) i usklađenosti sa ambijentom i okolinom (ekologiji). Tražit će se ravnoteža ekonomije i ekologije. Od svih faktora koji će određivati hotel a i turizam budućnosti, fokusirati će se samo jedan a to je kvaliteta, polazeći od teze da je ona temelj konkurentnosti i profitabilnosti. Ukratko, živjeti kvalitetno znači živjeti dobro, slobodno, zdravo, po svom izboru. Među navedenim potrebama nalazi se i zdravlje: dobro fizičko stanje. Zdravlje spada sigurno u temeljne ljudske potrebe, a sve se ostale potrebe nadopunjuju i nadovezuju na zdravlje.

 

Kvaliteta je danas , u uvjetima jake konkurencije i sve većih zahtijeva potrošača, postala temeljni faktor opstanka na tržištu, profitabilnosti i razvoja cjelokupnog gospodarstva. Dana se strateška poslovna koncepcija temelji na upravljanju kvalitetom proizvoda i usluga. Upravljanje cjelokupnom kvalitetom, Total quality management (TQM) je sustav koji osigurava željenu kvalitetu. Upravljanje potpunom kvalitetom turističkog proizvoda je iako složeno, moguće i neophodno. .

 

Turisti žele sve više, a cilj turističkog gospodarstva je zadovoljiti sve potrebe i želje turista i premašiti očekivanja turista. Turisti/gosti, općenito potrošači ne trpe više greške, za svoj novac žele dobiti kvalitetu. To tjera turističke agencije, hotele i druge sudionike u turističkoj ponudi, da uvedu kontrolu kvalitete, standarde i sustav upravljanja potpunom kvalitetom.

 

Prema tome, upravljanje potpunom kvalitetom (TQM) osigurava se propisivanjem svih standarda, dakle standard je propisana kvaliteta, koju su svi zaposleni dužni poštivati i provoditi.

 

Svaka vrsta standarda, pa tako i Standard čišćenja, dezinfekcije i redovnog održavanja klima uređaja – Degenia Velebitica, jednako je važan u TQM-u, jer se tek poštivanjem svih standarda ostvaruju uvjeti da svi zaposleni zajedničkim snagama ostvare jedan cilj: pružiti kvalitetu usluge koju gost želi i očekuje uz stalno unapređenje kvalitete.

Hrvatska kvaliteta

SPONZORI

Miloc
Proluft Zagreb
Degenia Velebitica